Binbir Faydası ile Yeşil Çay🌿

Herkese merhabalar; Nasılsınız umarım iyisinizdir. Bu yazımda sizlere başlıkta belirttiğim gibi binbir faydası olan yeşil çay dan bahsetmek istiyorum. Yeşil çay neden bu kadar popüler olduğuna dair fikir almaya ne dersiniz? sizin de sabırsızlandığını biliyorum. Hadi cildimize , vücudumuza ve saçımıza saymakla bitmeyen faydalarıyla baş tacımız olan yeşil çayı biraz daha yakından tanıyalım. 
 Yeşil çay , doğada yetişen bilimsel (Botanik) adı
 Camellia Sinensis olan çay bitkisinin belli işlemlerden geçerek elde edilen bir çay türüdür.Bu bitkinin ana vatanı uzak doğu ülkeleridir. Evet başta dediğim gibi bir çok faydası var biraz da bunlardan bahsetmek istiyorum. Yağ yakımını hızlandırır, kilo vermeyi hızlandırdığı için diyet için olmazsa olmaz içeceklerden biridir. Bunun dışında kronik hastalıklardan korur. Barındırdığı önemli antioksidan içeriği sebebiyle kansere yakalanma riskini azaltır. Tadı güzel değil dediğinizi duyar gibiyim evet size hak veriyor gibiyim ama içine limon sıkarak bı nebze tadını güzelleştirebiliriz.
Günlük bir fincan içmeniz gerektiğini lütfen unutmayalım. Ve diğer önemli bir fayda cilt sağlığında bildiğimiz gibi birçok kozmetik üründe yeşil çaydan faydalanılıyor. Güzel bir cilt için yeşil çaya daha olmalıyız. Umarım sizleri sıkmamışımdır. Ve amacına ulaşıp sizlere taze bilgiler sunmuşumdur.Bir başka doğal güzellik ve faydaları olan bitkimizde görüşmek üzere sağlıkla kalın hoşça kalın.
🎁Her şehire kargomuz vardır.🚚📞iletişim(0)534-712-42-96 watsaph&DM Karacaahmet,Gaziantep27500
➡️İnstağram➡️ https://instagram.com/dostlar_gida_gaziantep_yoresel?utm_medium=copy_link
📌 Youtube 📌 https://youtube.com/channel/UCQdRrsSW1JP8QpzgJyy8AUw

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

💯Dostlar Gıda Gaziantep💯

MENENGİÇ KAHVESİ ☕

Dostlar Gıda Gaziantep Yöresel

KAHVELERİN VAZGEÇİLMEZİ LOKUMLARIMIZ

Mısır Püskülü🌽